REGNET ÖSER NER

Regnet öser ner och inget konstigt med det kan man ju tycka. Men i Spanien är det mindre vanligt, och det konstiga är att när det väl regnar så myser jag. Kan vakna av att höra hur det smattrar på taket och ett leende och ett lugn sprider sig i hela mig. Så fridfullt. Så skönt. Att få ha alla fönster och dörrar stängda och tända massor av ljus. Ta på sig en gosig tröja och dra en filt över benen uppkrupen i soffan. Datorn i knät och manusskrivande med ovädret precis utanför. Ingen sol, inga strandpromenader, bara det där tropiska regnet som forsar fram utanför. För när det regnar här, ja då regnar det rejält.

Och så vet jag att väldigt snart så skiner solen igen. Så man hinner liksom aldrig tröttna på regnet. Det blir aldrig vardag.
Och jag kryper ännu mer upp i mitt soffhörn och min hjärna vandrar rätt in i Anna Holms liv igen.
En bra fredag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-