ALLT PÅ EN GÅNG

Så här glad blir jag när nästa rämanus lblir klart!! Foto: Monika von Schantz Så här glad blir jag när nästa rämanus lblir klart!! Foto: Monika von Schantz

Fingrarna svischar över tangenterna, nästa manus håller på att bli klar. Samtidigt är det mindre än två veckor kvar till ”Som ett brev på posten” kommer ut i handeln. Och idag börjar bokrean med mina tidigare böcker för galet låga priser. Det surrar i huvudet av PR-planer och boksläpp, samtidigt som det där med att knyta ihop säcken i ett nytt manus snart tar kål på mig, för att inte tala om min omgivning. Jag har gått in i bubblan, kan knappt fokusera på något annat än min historia som snart är klar. Jag har händelser i huvudet och det läggs till och stryks hela tiden och det gäller att fingrarna går snabbt över tangentbordet innan jag glömmer det spontana som dyker upp. Den där repliken. Den där händelsen. Så jag pratar knappt med andra människor och när jag lämnar huset så är det för att ta en springtur eller gå ut med hunden.
Jag är nog en ganska trist person att ha omkring sig just nu.

Igår skrev jag 4500 ord. Det säger några en del, andra inget. Men det är mycket, jag lovar.
Och ute skiner solen, det är över tjugo grader i skuggan.
Men vem har tid att njuta av det?
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-