SLUTSÅLT PÅ OSCARSTEATERN

Lucy Dillon, Olof Röhlander, Elaine Eksvärd, Olga Rönnberg, Catharina Ingelman-Sundberg, Birgitta Bergin, Peter Barlach och Anna Jansson! Lucy Dillon, Olof Röhlander, Elaine Eksvärd, Olga Rönnberg, Catharina Ingelman-Sundberg, Birgitta Bergin, Peter Barlach och Anna Jansson!

Slutsålt.
Fick reda på det idag när jag svarade på frågor på en intervju med just Books & Dreams. Slutsålt på Oscarsteatern i Stockholm. En sådan häftig känsla. Nu är jag ju inte dummare än att jag fattar att flera hundra människor inte kommer dit bara för min skull, jag har sällskap av oerhört begåvade författare, men det spelar ingen roll. Jag får chans att än en gång sprida mina böcker, mitt författarnamn och träffa ännu fler läsare. Prata på scen till massor av bokälskare.

Fredag. Alltid en bra idag. Idag bättre än bäst. Har fått flera positiva besked idag.
Så ikväll blir det skumpa.

God helg på er, alla sköna Ketchupdiggare!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-