GODMORGON VÅREN

Snart så... Snart så...

Idag är det mars månad, alltså vår i min värld. Här i Spanien är det också vår, trots sommar-temperaturer. Men även här nere finns det årsväxlingar i naturen och just nu exploderar träd och blommor, allt inom växtriket som inte är kaktusar och annat vintergrönt.
Jag älskar våren, det är den bästa av alla årstider. Det finns så mycket hopp, man går mot varmare tider och i mitt fall känns det som om kreativiteten flödar under den här perioden. Folk börjar planera sommar och semester vilket får dem att sprida en glöd av framtidstro. Man börjar åka ut från stan och öppna upp diverse lantställen och man skakar filtar och vädrar ut unken vinterdoft. Och i Sverige är vi världsmästare på att sätta oss på första bästa uteservering så fort solen visar sig och trasten sjunger för trots bara några få grader så värmer visst solen och ett antal fleecefiltar hjälper till så att det blir uthärdligt.
Det är det som är våren. Hopp, tro och framtid.
Och denna vecka SKA jag bli klar med nästa råmanus. Heja mig!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-