NYFÖRÄLSKAD

Okej, jag erkänner. Jag är nyförälskad.
Jag trodde aldrig att jag skulle falla dit, har ju alltid varit så trogen. Men efter den här veckan så står det klart för mig. Det bubblar i hela kroppen och jag ser bara det positiva. Jag är väl medveten om att gräset inte är grönare på andra sidan och att det kan bli rutin även i den här relationen, men just nu tänker jag inte så. Just nu funderar jag mest på hur jag ska utveckla det här nya och spännande.  Och jag kan inte ens förklara varför… det är bara en känsla och det är många som har påpekat för mig att min nyvunna förälskelse är delad av många, många andra, så kanske jag inte ska vara så förvånad.
Idag är det fredag igen, solen skiner och jag har en skön helg framför mig med nya kärleken.
Stockholm…
F’låt Göteborg, du kommer såklart alltid finnas med i mitt hjärta också. Och jag kommer aldrig lämna dig. Men man kan faktiskt älska två.
Och just nu pirrar det lite extra för Stockholm...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-