KRÄKSJUKAN.

Jag - igår.. Jag - igår..

Eller maginfluensa. Eller matförgiftning.
Spelar ingen roll vad det heter, man mår pyton. Igår morse, dagen innan jag ska medverka på Oscarsteatern på Books & Dreams stora författarkväll, då vaknar jag och känner det. Den där otäcka känslan att något inte alls är bra, inte alls. Det känns i magen och det känns i kroppen. Sedan tar det inte lång stund innan man kramar toalettstolen som om det vore ens enda och bästa kompis.
Urk.
Igår trodde jag inte jag skulle stå på benen som idag, men det gör jag. Lite svaga Bambiben kanske, men står upp, det gör jag, och ätit har jag.
Så Books & Dreams: Here I come. Ingen jäkla bacill (eller vad det nu var för något) ska slå ner mig! Jag känner mig som en soldat, redo att slåss mot det onda.
Och jag har vunnit.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-