BÖCKER OCH DRÖMMAR

Carina Nunstedt, Elaine Eksvärd, Olga Rönnberg, JAG, Josefine Sundström och Catharina Ingelman-Sundberg Carina Nunstedt, Elaine Eksvärd, Olga Rönnberg, JAG, Josefine Sundström och Catharina Ingelman-Sundberg

Eller ... Books & Dreams. Två till tre gånger om året har de en författarkväll med några utvalda författare. I tisdags var det dags för vårens event. Och… jag var utvald.
För det var faktiskt så jag kände mig. Utvald.
Med över 600 personer i publiken slogs det publikrekord – det var fullt från första till sista raden på vackra Oscarsteatern i Stockholm. Kön ringlade sig utanför långt innan utsatt tid och bokälskare trängdes bland wraps, vin och böcker. Åtta författare, alla så duktiga och det kändes smått surrealistiskt att jag var med i det här gänget – vem hade trott det för fyra år sedan och fem böcker tidigare, då när jag något virrig fick ut min första roman Tre Veckor.
Men här stod jag och som andra person i första akten blev jag intervjuad av charmiga Carina Nunstedt, chefredaktör på Books & Dreams. Hon fick mig att slappna av och på något sätt fick jag publiken att både skratta och bränna av spontana applåder.
Det kändes… sjukt kul!
Så var det signering och fotografering med mina fantasiska författarkollegor Lucy Dillon, Olga Rönnberg, Catharina Ingelman-Sundberg, Elaine Eksvärd, Anna Jansson, Olof Röhlander och Peter Barlach och kvällen gick i rekordfart och några timmar senare satt jag hemma och smälte kvällen.
Magiskt.
Roligt.
Berikande.
Och jag somnade med ett leende på läpparna.

SAMTLIGA FOTON: FOTOGRAF JULIA DANSARIE

Lååång kö innan!
Lååång kö innan!
Över 600 personer i publiken!
Över 600 personer i publiken!
Kvällens intervjuare: Josefine Sundström och Carina Nunstedt
Kvällens intervjuare: Josefine Sundström och Carina Nunstedt
Min tur på scen!
Min tur på scen!
Engagerad...
Engagerad...
Ännu mer engagerad...
Ännu mer engagerad...
Tack och blommor!
Tack och blommor!
Härliga möten med läsare
Härliga möten med läsare
Vassego och köp!
Vassego och köp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-