NÄRING

Välkomna, ni fina. Välkomna, ni fina.

Att skriva böcker i all ära men en helg ute i friska luften är en kick för själen på alla sätt. Alltså… mars månad i Sverige och både lördag och söndag har bjudit till lunch UTOMHUS. Solen har varit flitig och vinden har tagit semester så temperaturen har stigit till… ingen aning, jag vet bara att det har varit varmt.

Och jag har minsann inte legat på latsidan inte. Krattat och krattat och krattat. Stora högar med gamla blöta löv har fått byta bostad till komposten. Och de små, små blommorna under högarna har yrvaket tittat upp när jag med fast hand har forslat bort tonvis med löv.
Så vackert.
Och detta i samklang med de små fåglarna som kvittrar och flyttfåglarna som i fantastiska formationer äntligen kommer hem igen.
Jag älskar det!

Nya projekt, vedboden som rivs och en ny som kommer, växthuset som ska fixas till, träd som tas ner och eldningshögen som ska bort i påskhelgen.
Allt som vaknar till liv.

Det är sådant här som ger mig näring för att sedan gå in och låta fingrarna flyga över tangenterna så att nästa manus ska bli klart för att skicka till redaktör.
Och Som ett brev på posten säljer vidare.
Tacksam! Det är vad jag är.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-