LJUDBÖCKER OCH RADIO

Stefan Livh och jag Stefan Livh och jag

Det här med ljud. Det är ju hur bra som helst. Tänk alla som inte har tid att sitta ner och läsa böcker, nu kan man sätta in ett par hörlurar i öronen och sedan är det bara att lyssna medan man diskar, promenerar, kör bil, hänger tvätt, stryker… Och vips så blir det där trista så mycket roligare. Plötsligt så kan böcker nå ut till så många fler.

Mina böcker har lästs in av proffsiga Anna-Maria Käll. Hon läser mina berättelser helt fantastiskt.  Hon är säkert en bidragande orsak till att mina böcker toppar ljudbokslistorna. En trist röst kan verkligen förstöra en bra historia. Och en bra röst kan samtidigt lyfta en historia.

Idag var jag gäst hos Stefan Livh i P4 Förmiddag. Alltid så roligt att få berätta om nya boken. Och Stefan är alltid trevlig att få besöka! Om man vill lyssna på programmet så klicka på länken här. Det är ett utdrag från intervjun. Vill man lyssna på hela intervjun så klicka här. Det börjar 33 minuter in i programmet!

Nu är det påsk, och förutom trädgårdsarbete och familj så blir det intervju och plåtning för dagstidning imorgon. 
Ha en underbar påsk alla, och håll utkik efter alla magiska påskkärringar!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-