KRASCHLANDNING I MITT VÄXTHUS!

Det kom ett sms... Det kom ett sms...

Det kom ett sms:
”Hej, Jonas Aronsson heter jag och jag fick ditt nummer från din granne. Tyvärr har det hänt en olycka. Vid skärmflygning på Rörtången idag försvann uppvinden och jag tvingades nödlanda i er trädgård och skadade ert växthus ganska illa. Själv undkom jag med diverse skärsår. Återkom gärna med ersättning. Mvh Jonas.”
Va fasen! Vi har ofta skärmflygare där vi bor och det är ett fint inslag. Men att kraschlanda i vårt växthus… det kunde jag aldrig drömma om. Eftersom vi inte var hemma så messade vi grannen och bad dem att gå över och kolla, själv satt jag och filade på vad för typ av ersättning vi skulle begära. Så kom då svaret:
”april, april”.
Men…! Och givetvis var det grannen som hade skickat det första messet från dotterns telefon. Grundlurade.
Men man kan ju ge tillbaks:
”Ja, vi vet att det är april månad, men gå nu och titta till växthuset!!”
Efter en kort stund kom svaret:
”Är ni helt dumma i huvudet eller?”
Vårt svar:
”april, april”.
Så kul kan man ha en fredagkväll 1 april. 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-