GODNATT JÄMLIKHET

Så vad är det för fel på min (kvinnliga) hand...? Så vad är det för fel på min (kvinnliga) hand...?

Men vad nu då?
Kaplan avgår och Yasri Khan deppar. Och vem är då han? Jo, han är ordförande för "Sveriges muslimer för fred och rättvisa". En organisation som tydligen Kaplan en gång var med och grundade. Så nu deppar Yasri för han tycker att Kaplan är en hyvens kille och gillar inte hans avgång. Och när han ändå håller på att bli intervjuad av den kvinnligaTV4-reportern så passar Yasri på att berätta att han håller fast vid muslimernas tradition om umgänget till kvinnan:
”Fysisk beröring till det motsatta könet anses väldigt intimt”.
Så därför avstår han att ta i hand. När det gäller kvinnor alltså.
Någonstans där stänger jag av teven och funderar på vad det är för fel på min hand. Min kropp. Jag som kvinna.
Är det detta MP vill tillföra i det jämlika samhälle som jag hoppas Sverige ska fortsätta att stå för även i framtiden? Något som vi har kämpat för i hundra år och som vi är stolta över.
Godnatt frihet. Godnatt jämlikhet.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-