ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR

Ja, så blir alltså titeln på nästa och tredje och sista delen om Anna Holm och hennes stundtals kaotiska liv. Just nu så redigerer jag igen och nästa vecka har min redaktör det i sin hand. Det är alltid spännande att få första reaktionen på sitt manus från sitt förlag, men när redaktören tar tag i det… det är nervöst. Fast jag vet ju att allt som kan vara riktigt bra, bara blir bättre med fler ögon, fler känslor och fler infallsvinklar.
Och känslor… det har jag massor av i den här boken.
Just nu läser jag och fylls av känslor. Anna Holm, en karaktär som har blivit min vän. Och alla de andra, hur ska jag kunna skiljas från dem? 
Och vad är det för BEGÄR? Ett OEMOTSTÅNDLIGT begär? Hmm, i september finns boken i handeln och då får ni veta…

PS. Hänger ni med?
Ett oemotståndligt förslag
En oemotståndlig affär
Ett oemotståndligt begär


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-