SÖT UPPHITTAD HUND!

Söt upphittad hund! Söt upphittad hund!

Att ta hand om sina små husdjur är väl en självklarhet? Eller?
Tydligen inte. Det finns så många människor som bara slänger iväg små valpar i soporna, som kör ut dem till skogen eller i bergen och sedan bara överger dem där. Utan några som helst känslor.
I Spanien är det mer vanligt än i Sverige. Många har husdjur och många älskar dem. Men många är också helt hänsynslösa.
Vår lilla Pepsi är en sådan hund som höll på att hamna i sophögen. En familj som tänkte KASTA tre valpar. Tack gode gud, så var det en annan familj som förbarmade sig och såg till att alla tre fick hem. Vi fick Pepsi, bland det bästa som har hänt oss.
Triple A är en av de största uppsamlingshemmen här i Marbella-trakten. De tar hand om cirka 500 hundar, en helt fantastisk organisation. De lever till största delen på bidrag och volontärarbete, förutom en mindre summa som de får av kommunen. Dit åker jag ibland bara för att stödja eller för att promenera med hundarna, det gör man på fredagar och lördagar.
Så idag när jag var hos veterinären kom det in en kvinna med en liten rädd, upphittad hund. Hon hade fångat in den när den helt skräckslagen sprang bland bilarna på motorvägen. En uppskattningsvis ett år gammal yorkshireterrier. Sååååå söt! Nu är bara frågan: vem är ägaren? Och hittar men ingen så blir det Triple A där man hoppas att någon adopterar henne.
Ni i Sverige som vill skaffa en hund, titta in på Triple A hemsida. Man kan adoptera där och ta lilla vovven med hem till Sverige. Det finns så fantastiska hundar, alla vill ha ett hem och lite kärlek. I gengäld får man gränslös kärlek av den lilla varelsen.
Jag älskar hundar. Men mest av allt älskar jag Pepsi…
 

Allra sötaste Pepsi!
Allra sötaste Pepsi!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-