BIKINIÅNGEST

Men SÅ HÄR vill jag ju verkligen inte se ut! Men SÅ HÄR vill jag ju verkligen inte se ut!

Idag är det en jättejobbig dag. För idag ska jag köpa en ny bikini.
Tror jag i varje fall.
Hur stor ångest har man inte varje år när man ska tränga sig in i ett litet bås med neonrör och klä av sig mer eller mindre naken med ett antal små minimala plagg på galgar som är fullständigt omöjliga att träda på plaggen igen, efter att man provat? Man klär på sig det som såg så snyggt ut på provdockan eller på bilden eller för all del, till och med på galgen. Hur i hela världen kan det komma sig att det inte ser lika lockande ut på min kropp? Varför pöser brösten ut, varför lägger sig magen över byxkanten, och hur kommer det sig att lår och ben inte alls harmoniserar med hur den lilla byxan är skuren? Man (läs: jag) faller fortarande för små, söta bikinis, men i själva verket borde jag kanske köpa en hel baddräkt. Eller helt enkelt strunta i att köpa dessa skitplagg som ändå aldrig passar. Och när man står där i all sin utsatthet så inser man att man måste prova en annan storlek (läs: större) och givetvis så finns det inte en endaste expedit inom synhåll just då.
Så vad ska man då göra? Trippa ut i trosorna?
Nej, vid närmre eftertanke så lägger jag nog min energi på annat denna lördag. Efter att ha skrivit detta så försvann den minimala lusten jag hade i morse!
Och förra säsongens bikini är faktiskt helt okej. 
Ha en fantastisk solig helg!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-