MÖRKER...

Kan vara deppigt men också väldigt rogivande och mysigt. Min rutin är att gå upp varje morgon runt klockan sju. Det första jag gör är att sätta på en kanna te och sedan slå mig ner vid datorn. Det är mörkt ute, sociala media är på lågvarv, telefonerna ringer inte och jag får helt enkelt vara i fred.

Just nu redigerar jag Som ett brev på posten och mina karaktärer Elsa och Thore, Kicki och Hasse, Gunilla och Anders samt Magnus och Bettina blir mer levande i mörkret. Jag förstärker känslan att gå in i min egen sagovärld genom att tända valda ljus och mängder med levande stearinljus.

Då skapar jag som bäst.

Så mörkret i december månad behöver inte alls vara deprimerande eller jobbigt eller hemskt. Nej, tvärtom. Jag bara älskar det.


PS. Glöm inte att rösta på Stora Ljudbokspriset 2015 (klicka på länken) där min bok är nominerad. Ifall någon har missat det… :-)

PS igen: Ni har väl inte missat att läsa vår senaste gästbloggare Christoffer Holsts inlägg? Författarkollega, förlagskollega och en jäkla duktigt författare! Läs här!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-