AVSLUT - AVTRAMP

Efter en lång härlig sommar med mycket sol, bad och umgänge med goda vänner stänger vi idag vår sommarbutik Stabbe Design i Haverdal och flyttar hem till Göteborg.

Jag kommer att sakna morgonbaden i havet som är så vitaliserande för kropp och själ och jag kommer att sakna lugnet och att man nästan ständigt befinner sig utomhus oavsett väder. Jag kommer att sakna småpratet med alla stammiskunder som besökt butiken under sommaren

Men idag är det avstamp för Ketchup of the day och bloggalliansen som jag ingår i tillsammans med Birgitta och Lizelotte. Det är en ynnest att ha vänner som man kan dela glädje och sorg med, som gläds åt ens framgångar och lyssnar och stöttar vid och motgångar.  De är dessutom inte ”bara” författare de är faktiskt riktiga Kinderäggvänninor – Begåvade, Snygga och Roliga!

 I morgon kommer nästa stora avstamp för mig för då ska jag börja skriva på en ny bok.
Jag kan avslöja att jag väljer mellan tre olika idéer. Vilka det är får ni läsa om i morgon!

Välkommen tillbaka!

Christina

  

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-