FÖRFATTARÅRET 2018

Vilket år det har varit!

I år har jag släppt två nya böcker - Nådastöten och Socialgrupp noll. Hela serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman med totalt 6 titlar placerade sig topp10 på Storytel. Nådastöten låg topp10 i mer än 4 månader och är nominerad till Storytel Awards 2019

Jag redigerade om min första deckare: 5:e Moseboken (strök ca 7000 ord och skrev 16 nya kapitel på slutet) och redigerade även om Slaskjobbet. Båda gavs ut i pocket under hösten.

Birgitta och jag höll vår årliga skrivarkurs i Tolox - så roligt, vilket gäng!

Birgitta och jag hade också en gemensam releasefest för Nådastöten och Holländarn - det var galet varmt, massor av glada människor och bubblet flödade ... 

Nådastöten spelades in i Colorized Audio-format med ljudeffekter, skådespelare, dialoger och musik. Sååå coolt att ha en egen låt till min deckarserie och så coolt att själv vara med på ljudboksomslagen!

Jag har också hunnit med att skriva den första delen i en ny spänningserie som ska ges ut under 2019. Namnet på serien och titlar är ännu inte spikade.

Dessutom har det varit bokmässor, radioprat och tidningsreportage.

Jag kan bara sammanfatta mitt författarår som väldigt intensivt och roligt, men bäst av allt är att jag har skrivit barnboksmanus som ska komma ut hösten 2019!

Gott Nytt År till er alla - NU kör vi!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-