BUBBEL-FIRAR-DAG

Fredag och solen skiner!

Nu har jag skrivit ännu ett kapitel i NådastötenDet känns så bra - som att vara på hemmaplan. Det är en speciell känsla att skriva deckare och att få träffa mina poliskaraktärer som jag inte har stött och blött på flera år. De är sig lika kan jag väl avslöja...

På bilden ser ni mig i vår nya Haverdal-hoodie och Haverdal-canvasbag som vi fick levererade igår. Jag är så nöjd och det ska bli så kul att hänga upp dem i butiken - så fort den nu blir klar. I helgen blir det kroppsarbete men först ska jag promenera iväg och köpa räkor och bubbel. Det är ju fredag och bubbel-firar-dag! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-