STARTDATUM

I lördags den 27 januari började jag med att skriva en prolog till Nådastöten - den femte boken i serien om kommissarie Bergman- som låg och tuggade i bakhuvudet. Det blev ett par hundra ord ungefär. Idag på morgonen läste jag ut Silhuetten - jag hade bara några kapitel kvar och insåg att den slutade just den 27 januari. Det kändes nästan lite creepy när jag insåg att jag började skriva fortsättningen "samma dag" som den föregående slutar...

Till er som väntar på fortsättningen i serien - hav tålamod - jag har ingen deadline och mycket annat runt omkring mig som ex uppstarten av Stabbe Design och café som tar mycket tid.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

  • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-