RAPPORT 14

Nu är jag uppe i 85 % !

I måndags hände en liten incident. Det uppstod ett missförstånd mellan mitt manus, molnet och internetuppkopplingen.

När jag öppnade mitt dokument i tisdags så var många procent borta...

Men... det var bara att bita ihop (precis som min karaktär Ann-Britt Larsson gör hela dagarna) och vara lika tålmodig som Ann-Britt (det är hennes paradgren som hon har övat på i över 50 år) och skriva om efter vad minnet tillät.

Kan dock inte låta bli att tänka på min författar- och förlagskollega supertrevliga och begåvade Bodil Mårtensson som fick sin dator stulen med hela sitt nya manus för några år sedan. Nyheten kablades till och med ut på CNN!  

Bodil fick inte tillbaka sin dator så hon satte sig ner och skrev om hela manuset. Då kan man prata om att bita ihop och ha tålamod!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-