GALET EFFEKTIV

Morgonkaffe och avstämning med maken. Ta hand om tvätt, mejlkontakt med översättare, boka möte med reklamkille för skyltar till Stabbe Design & Café, åka och kolla in sonens handbollsmatcher och skrika sig hes - så spännande! Bära bord och stolar - i morgon invaderas hemmet av 18 killar i 10-årsåldern. Åka och handla tårta, ballonger, tårtljus, packa för sonens övernattning med scouterna, ringa andra föräldrar stämma av, promenad i solskenet med en dottern  och blogga. Tänk vad man hinner på en förmiddag om man stiger upp tidigt och är effektiv. Nu ska jag äta lunch sedan till frisören för klipp och sling och därefter direkt ut på stan och After Work med sköna kvinnor!  

(I huvudet har jag prologen till Nådastöten som vill ner på papper! På måndag, då kanske...)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-