475 ord

475 ord. Ja, så många ord skrev jag i går på mitt nya manus; ANN-BRITT LARSSON - queen of fucking nothing. Jag lyckades få till en inledning som jag är väldigt nöjd med (stackars Ann-Britt - henne skulle jag verkligen inte byta liv med dessa 475 första ord!) 

Redan när jag skrev min första bok 5:e Moseboken så bestämde jag mig för att jag MÅSTE skriva minst 1500 ord per dag och på det sättet har jag skrivt 5 böcker hitills. Visserligen blev det inte så många igår men jag skyller på att jag är ringrostig - har ju faktiskt inte skrivit något på ett halvår. Jag har också tänkt att den här boken ska bli ca 80 000 ord lång. När jag skrev mina deckare var målet 100 000 ord och för Alibi AB var målet också 80 000 ord. Alibi AB slutade på ca 80 800 ord.

På bilden ser ni mig tillsammans med Birgitta Bergin på min senaste releasefest. Ser verkligen fram emot releasefesten för ANN-BRITT LARSSON - så nu gäller det att skriva på!

I morgon berättar jag varför jag valde just berättelsen om ANN-BRITT LARSSON

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-