RAPPORT 6

Så var det fredag igen och efter många intensiva dagar med bokmässa, Ketchupevent och inköpsresa till Stockholm för Stabbe Design mm så är det dags att stanna upp och reflektera – smälta allt spännande och roligt som har hänt, alla nya människor man har träffat och förfrågningar jag har fått om högt och lågt som rör mitt skrivande och mina böcker.

 På måndag ska jag dra igång skrivande på allvar, då är det fokus och knattrande på datorn som gäller. Men idag tar jag bara det lugnt och har tagit mig ett bad i havet – bästa sättet att rensa tankarna och sätta fart på varenda liten cell i kroppen. Solen sken, det glittrade i vågorna som bar vita gäss, vinden var behaglig och temperaturen i vattnet var frisk – och det var bara jag som badade – jag såg inte ens någon annan ute på den härliga 4 kilometer långa stranden.

Att bada i havet oavsett årstid är alltid så uppfriskande och vitaliserande för både kropp och själ!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom vad jag hittills har hunnit med att skriva om Ann-Britt LarssonQueen of fucking nothing och så ska jag dricka cappuccino och äta tryfflar!

I helgen blir det inga nya blogginlägg men på måndag skriver jag något nytt här på Ketchup of the day.

 
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-