RAPPORT 2

Eftersom detta är skrivarvecka nr två för mig så får inlägget heta Rapport 2.
Första veckan var skakig och i måndags skrev jag en ny början på manuset och gjorde en massa ändringar i den övriga texten så nu känns det som om jag har fått upp Ann-Britt Larsson - queen of fucking nothing på en motorväg (innan kändes det som en knagglig skogsstig).

8345 ord har det blivit och motsvarar ungefär       10 % av berättelsen. Känns bra! Nu skulle jag bara vilja sitta och skriva och skriva.

I förrgår köpte jag ny dator och invigde den i går. Det höll på att sluta med förskräckelse eftersom jag tänkte döpa om mitt nya manus och istället lyckades radera hela mappen med Ann-Britt synopisis, manus mm. Som ni förstår lyckades jag återställa allt. Men innan dess var det några hemska minuter!!!

I samband överföringen av material från gamla till nya datorn hittade jag lite bilder och här står jag och säljer min första bok tillsammans med Peder Lamm till förmån för Stadsmissionen.

I kväll ska jag medverka på Bokmalens bokcirkel/readtreat och i morgon ska jag berätta hur det gick.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-