BOKCIRKEL

Igår kväll var jag i Uddevalla på Bokmalens bokcirkelträff tillsammans med 40 kvinnor i olika åldrar som alla hade läst Alibi AB. Kvällen inleddes med lite god mat och vin och efter det intervjuades jag av Jenny Magnusson som leder och driver Bokmalen.

Efter det delade alla in sig i grupper och jag fick gå runt mellan dessa och svara på frågor om boken, tidigare böcker och om mig själv, samtidigt som det dracks kaffe och kaka.  

På bilden ser ni mig tillsammans med Jenny Magnusson.

Idag lär jag bara hinna med ett par timmar skrivande för det är 100 praktiska saker jag måste ordna (känns så iaf) och tidigt i morgon bitti åker jag till Norge på motorcykeläventyr till och med söndag, så då blir det heller inget skrivande eller bloggande.

Men på måndag är jag tillbaka med en ny blogg och då tänkte jag skriva om min nya kompis!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-