BOKCIRKEL

Igår kväll var jag i Uddevalla på Bokmalens bokcirkelträff tillsammans med 40 kvinnor i olika åldrar som alla hade läst Alibi AB. Kvällen inleddes med lite god mat och vin och efter det intervjuades jag av Jenny Magnusson som leder och driver Bokmalen.

Efter det delade alla in sig i grupper och jag fick gå runt mellan dessa och svara på frågor om boken, tidigare böcker och om mig själv, samtidigt som det dracks kaffe och kaka.  

På bilden ser ni mig tillsammans med Jenny Magnusson.

Idag lär jag bara hinna med ett par timmar skrivande för det är 100 praktiska saker jag måste ordna (känns så iaf) och tidigt i morgon bitti åker jag till Norge på motorcykeläventyr till och med söndag, så då blir det heller inget skrivande eller bloggande.

Men på måndag är jag tillbaka med en ny blogg och då tänkte jag skriva om min nya kompis!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-