ERNST-igt

För några år sedan var jag tillsammans med en vännina på  Hushållmässan i Göteborg. När vi tog en fika så kom Ernst Kirchsteiger fram och satte sig på huk framför oss och småpratade en stund om ditt och datt och citroner. För citroner var hans bästa stylingtips. Några citroner i en skål kunde räcka för att förvandla ett rum! 
Det är inte bara jag som tycker att Ernst är väldigt trevlig för det gör även min karaktär Ann-Britt Larsson! Ann-Britt brukar titta gamla avsnitt av program där Ernst är programledare. Hennes favoritavsnitt är del 2 och del 8 av serien: Ernst i Toscana. Hon kan faktiskt varenda ord som sägs utantill.
 
Nu är jag på väg till Formex. En inredningsmässa i Stockholm. Har jag tur så träffar jag på Ernst igen och vi kan prata om citroner och annat trevligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-