PRESTERA PRESTERA PRESTERA

Mitt inspel på hål 4 - ett par tre hål. Ser ni de tre råddjuren precis bakom greenen? Mitt inspel på hål 4 - ett par tre hål. Ser ni de tre råddjuren precis bakom greenen?

Prestera, prestera, prestera... Mitt liv består av långa listor just nu som jag försöker beta av men de fylls på fortare än vad jag hinner med så just nu handlar det även om att prioritera.Det där med att göra något spontant finns inte med på någon lista. Men... idag slet jag mig och spelade tio hål golf i det underbara vårvädret (någon annan hade planerat,bokat och prioriterat åt mig). Det var verkligen helt underbart även om min driver tyvärr befann sig på annan ort (jag har tre uppsättningar golfklubbor/bagar så det borde vara ordning på sakerna men jag har en tendens att ta med mig favoritklubbor). Jag fick iaf låna en driver på klubben, kanoners tack! När jag började spela insåg jag hur spänd och stel jag är i kroppen - stress givetvis - skrämmande illa - men jag lyckades fokusera på att slå avslappnat och belöningen kom med ett bra spel och en bra score. Det var då jag insåg att nu håller jag på att prestera igen... suck, men men golf är avstressande - ja om det inte är en partävling då förstås...
Men trots att jag kom på att nu var det "prestering" igen så drogs mina mungipor kraftigt uppåt, spänningarna släppte och jag gick och log och mådde så härligt. Efter rundan anmälde jag mig till Seniorernas ligaspel på måndagsförmiddagar. En spontan handling!!!!

Jag får väl ta det lugnt efter att jag har blivit nedgrävd ett par meter under jorden - tids nog alltså :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-