PLANERING

På vårt Event; Välj väg, våga och vinn pratade jag om att planera sitt liv. Att själv bestämma hur man vill att det ska se ut. Vad vill jag göra och hur ska jag nå dit?

 Idag ska jag träffa en person som har valt att planera sitt liv och som har satt upp kort- och långsiktiga mål för att nå dit hen vill. Mitt jobb är att se till att hen når sina mål genom att coacha och ställa följande 3 frågor vid våra möten som kommer att ske tätt under en tremånadersperiod framöver.

1. Vad har du gjort hittills? (sedan vårt förra möte)

2. Vad har du för mål till nästa gång? (nästa möte)

3. Vad behöver du hjälp med?

Jag lovar er,  att vare sig ni ber någon coacha er själva och berättar om era mål eller om ni hjälper någon annan i coach-rollen så kommer det att hända saker!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-