4 dagars vecka

Om jag skulle skriva när jag fick tid över så skulle det inte bli några böcker! Jag har tränat upp mig till att kunna sitta precis var som helst - bara det är tyst. Jag vill ha totalt tystnad och istället för att bli störd så tar jag på mig ett par hörselkåpor.

 Det får vara hur ostädat och rörigt som helst - det gör inget - jag tar på mig ett par mentala skygglappar.

Så ni förstår att det inte handlar om inspiration när jag skriver utan målmedvetenhet och envishet. "Vanligtvis" skriver jag mina 1500 ord per dag måndag  till fredag men jag har tyvärr fått inse att jag bara kommer att ha möjlighet att skriva 4 dagar/vecka. Allt annat blir en bonus!

Hittills har jag fått ihop 4873 ord denna vecka. Vad jag har slitit och kämpat!
Det är alltid trögt i början av ett nytt manus innan man har kommit in i berättelsen ordentligt. Men jag är nöjd ändå och 4873 ord motsvarar 6% av manuset. Nu har jag alltså 94 % kvar att skriva!


Ha en fin helg så kommer det ett nytt inlägg av mig på måndag.

Kommentera gärna:

 • Anna H • 22 augusti 2015 17:04:03
  Det är ju statisterna som räknas
 • Eva • 21 augusti 2015 19:04:07
  Imponerande! Har nog inte insett tidigare vilket fokus och hårt arbete som krävs att skriva. Speciellt de dagarna som de det saknas "flow". Kul att följa processen.
 • Ingrid Ljungström • 21 augusti 2015 17:58:21
  Kämpa på! Att det ligger så mycket "svett å tårar" bakom den bok man myser med i soffhörnet tänker man inte på. Däremot vet jag hur tufft det är att skriva PM direktiv och instruktioner. Ha en vilsam helg :-D
 • Ann • 21 augusti 2015 10:12:43
  Ser fram emot nya inlägg! Och jag vill veta hur det ska gå för Ann-Britt, jag gillar henne!

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-