LENOVO

För några dagar sedan skrev jag i ett blogginlägg  om att jag skulle berätta om min nya kompis Lenovo. Jag hade tänkt att vi skulle bli riktigt goda vänner och jag har lagt mycket tid på vår relation. I måndags, min senaste skrivardag, bestämde han sig för att endast kommunicera på Albanska...

Lenovo är alltså min nya laptop med Windows 8.1.   Jag valde Lenovo för jag ville ha en laptop med belysning i tangentbordet, en stor skärm, bra minne, lång batteritid och låg vikt. Check, check, check, check och check. Men Lenovo är väldigt känslig för beröring eller har det mest med Windows 8.1 att göra? Kombinationen är klart psykiskt påfrestande!!!
I måndags kunde jag inte - helt plötsligt - använda å,ä och ö  - för tryckte jag på någon av dessa tangenter så blev det helt andra tecken. Försök skriva ett manus utan å,ä och ö säger jag bara! (hade tydligen albansk tangentbord men nu är det svensk igen)

Jag har arbetat med Windows sedan 1994 dvs i snart 21 år och det har funkat bra men den nya 8.1 versionen av word känns som om den lever ett eget liv. Måste jag gå på kurs för att använda Word?Jag vill ju bara kunna skriva, radera, spara, klippa och klistra lite text.

Fast... kanske har jag umgåtts lite för mycket i huvudet med min karaktär Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing - för hon tycker defintivt att ALLTING var enklare förr!

I morgon åker jag till sydligare breddgrader, kanske livet är lättare där? Läs min blogg så får ni veta! Dessutom är det också dags för skrivar- RAPPORT 3 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-