TRASIG MOBIL

I morse hände det. Det där som inte får hända! Jag tappade min mobiltelefon i golvet och nu är skärmen sönder - inte krossad bara blårandig och fungerar hjälpligt. Dvs ibland fungerar det att svara, jag kan inte skicka meddelanden eller mejla eller använda vissa bokstäver eller siffror. Jag inser dock att det kunde varit mycket värre om den ex hade blivit stulen eller jag hade tappat den/förlagt den och aldrig fått tillbaka den igen.

Nu ska jag köpa ett tjockt skyddsfodral!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-