TRASIG MOBIL

I morse hände det. Det där som inte får hända! Jag tappade min mobiltelefon i golvet och nu är skärmen sönder - inte krossad bara blårandig och fungerar hjälpligt. Dvs ibland fungerar det att svara, jag kan inte skicka meddelanden eller mejla eller använda vissa bokstäver eller siffror. Jag inser dock att det kunde varit mycket värre om den ex hade blivit stulen eller jag hade tappat den/förlagt den och aldrig fått tillbaka den igen.

Nu ska jag köpa ett tjockt skyddsfodral!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-