RAPPORT 8

Nu har jag skrivit 32 % av manuset. Efter genomläsningen i går så har jag nu gjort alla ändringar, tillägg, planteringar osv - vilket är riktigt urtråkigt!  Jag har nästan täppt till en tidslucka - som ska vara fylld av händelser som jag (Ann-Britt Larsson) sedan ska använda sig av längre fram i berättelsen - där jag också är och skriver bara för att det är så roligt. Så snart jag har fyllt i "luckan" så kan jag börja skriva i ett högre tempo.

Längtar till den dagen!

Dagens bild symboliserar siffran 32 men också att jag börjar bli riktig sugen på att skriva en ny deckare. På någotvis så har jag börjat dras mot tv-serier om mord och vapen som exempelvis Bosch på tisdagar kl 21.00. 

I kväll ska jag fira- det gör vi varje fredag med en flaska bubbel - för tänk efter det finns alltid något att fira i ens liv varje sig det är stort eller smått!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-