VILL DU TRÄFFA DANTE ZIA?

Är det inte tråkigt att inte ha några jobbarkompisar, är en fråga som jag får ganska ofta och svaret är alltid NEJ!
Jag har ju en enorm frihet att välja vad jag vill göra på dagarna - som exempelvis att äga och driva en sommarrestaurang tillsammans med min familj.

Otroligt mycket jobb men galet roligt!   

I år kommer vi slå upp dörrarna till Haverdal Café & Restaurang lördag den 16 juni. MEN, vi kommer anordna en exklusiv smygöppning fredag den 15 juni där Dante Zia, finalist i Sveriges mästerkock, kommer styra och ställa över restaurangen och servera en 4-rätters meny med tillhörande vinpaket.

Dante Zia är Lundapågen som charmade juryn och hela Sverige när han medverkade i årets säsong av Sveriges mästerkock. Hans stora passion för matlagning har funnits hela hans liv och han spenderade mycket tid i sin mormors kök redan som liten. Dantes italienska rötter, svenska hemvist och kärlek till bearnaisesås är något som präglade hans tid i Sveriges mästerkock och som säkerligen kommer influera den meny han väljer att sätta upp på Haverdal Café & Restaurang.

Men innan den 15 juni ska jag hinna redigera två manus, hålla en skrivarkurs i Spanien med Birgitta, släppa en ny bok och börja skriva på ett nytt manus.

Nej, jag hinner inte sakna jobbarkompisar på dagarna - JAG HAR FULLT UPP!!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-