RAPPORT 16

Idag skulle mitt råmanus om Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing vara klart enligt mina planer...

Men det ÄR det inte och jag skriver på slutet som inte riktigt vill sluta för jag måste knyta ihop alla rosetter snyggt och ordentligt. Ingen läsare gillar abrupta slut och att man lämnar lösa trådar...

Jag var mentalt klar med manuset idag för jag vaknade med en blixtrande huvudvärk i rena protesten (mot att behöva sätta mig vid datorn). Jag längtar så till att gå ur skrivargrottan och ägna mig åt att umgås med vänner, röja skåp, baka julgodis och bara gå omkring och mysa och vara närvarande.

Jag vill så gärna göra som killen på bilden... men jag kommer att sitta och skriva fram till klockan 18.00 för 18.40 är det inbokat Mockingjay del 2 och sedan en Italiensk middag för två. 

Ha en fin helg! På måndag blir det ett nytt blogginlägg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-