RUTINER

Ganska snabbt så kommer man in i rutiner. Vid klockan åtta  eller när vi vaknar så är det morgonpromenad längs stranden medan vi ser soluppgången. Sedan ett morgonbad i havet, sedan är det en lång härlig frukost - utomhus -  och sedan sätter jag mig och skriver ett par timmar -  utomhus - medan de andra shoppar eller lägger sig vid poolen för att få så många soltimmar som möjligt. 

Tänks så fort man lägger sig till med rutiner och så tryggt det är med rutiner -  har man bara hittat ett koncept som funkar och så ger det  sinnesro. Själv så vill jag ju helst sitta ensam hela dagarna och skriva och skriva - minst 1500 ord om dagen och helst varje dag - men så funkar ju inte livet... så därför så har jag skapat rutiner som får fungera så länge - det blir inte så många ord per dag och det går långsamt framåt med manuset om Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing men jag skriver faktiskt varje dag och snart så sitter jag där i höstmörkret och kan skriva tusentals ord per dag. Men just nu njuter jag av härligt sällskap och av värmen och salta bad och vackra strandpromenader. En riktgi ketchup of the day!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-