RAPPORT 9

Nu har jag skrivit 42 % av mitt manus om Ann-Britt Larsson - Queen of fucking everything.

 I tisdags råkade jag ut för att datorn böjade prata med mig! En kvinna som bröt på engelska läste varenda enda ord jag skrev, flyttade jag markören läste hon hela stycken. Jag letade i hjälpavsnittet för att få tyst på henne, då läste hon all text som stod där. (Jag erkänner att jag till och med skrek åt henne att hålla käften.) Så fruktansvärt enerverande, försök själva skriva och någon upprepar varenda ord och mening, högt och ljudligt. Det här fenomenet heter Skärmläsare har jag nu lärt mig -  kan vara bra att veta om ni också råkar ut för henne.

Det otroliga i historien är att vi i helgen satt på en middag där en person, som jobbar i databranschen,  just berättade om en jobbig kund som  ringt och sagt: Nu pratar till och med datorn med mig. Vi på middagen skrattade gott åt hans historia. (Nu vet jag vilket helsike hon hade...)

Det här är min 9:e veckorapport från det att jag började skriva manuset och det betyder att det också är 9 veckor sedan vi startade Ketchup of the day.

Vad tiden går fort!

Ha en skön helg så syns vi här på bloggen igen på måndag!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-