FOTOGRAFERING PÅ EN SKROTKYRKOGÅRD

Järnmalmer årsredovisning 2015. Järnmalmer årsredovisning 2015.

Idag har jag besökt Järnmalmers  supertrevlige VD Mattias Malmer och lämnat ett ex av Alibi AB - av honom fick jag ett ax av Järnmalmers årsredovisning 2015 - där man kan läsa om Alibi AB och om fotograferingen av mitt författarporträtt med fotograf  Lars Ardarve som skedde på Järnmalmers skrotanläggning förra våren.

Utdrag ur årsredovisningen: "På Järnmalmers anläggning i Göteborg har rockband huserat, mord i deckarfilmer har arrangerats och författare och kosntnärer har sökt sitt lystmäte på jakt efter rätt miljö för sina verk."

Gå gärna in och titta på fotograf Lars Ardarves hemsida - fantastiskt fina bilder!

Bild och tex från Järnmalmers årsredovisning
Bild och tex från Järnmalmers årsredovisning
Mitt foto av fotograf Lars Ardarve
Mitt foto av fotograf Lars Ardarve

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-