OM ATT SYNAS

Utbudet är enormt och det gäller att synas som författare. Ja, inte bara boken alltså utan helst författaren också för det är författaren som är varumärket. Det ultimata vore kanske att ha ett eget tv-program kombinerat med reklam för boken på alla bussar och reklampelare i hela Sveriges avlånga land. 

I måndags syntes jag inte!

Inte enligt mannen som körde på mig bakifrån när jag stod vid ett stoppljus som lyste rött. 

Det jobbiga är det detta är tredje gången som jag har blivit påkörd och alla tre har sagt samma sak: Jag såg dig inte...

Sammanfattningsvis så är mitt råd till er bloggläsare att det gäller att synas både när det gäller att sälja böcker och för att slippa bli överkörd av folk!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-