RAPPORT 2 - REDIGERING OCH DRAMATIK

Som säkert ingen har missat så tycker jag väldigt synd om mig själv just nu för det är såååå jobbigt att redigera manuset... vilken Drama Queen jag är va? Välfärdsproblem som det också kallas...

Igår kväll slet jag mig från datorn och träffade mina vänninor över ett par glas vin. Så härligt och befriande att släppa tankarna på manuset ett par timmar! Det blev många goa skratt och jag insåg att det inte bara är jag som har välfärdsproblem och har drag av Drama Queen-beteendet...

Som sonen som skickar bilder med olika frisyrer på sig själv extremt tidigt på morgonen. Jättejobbigt, eller hur? (Jag önskar jag kunde visa exempel på dessa fantasirika skapelser! Vi fick se... bra att han kollar med sin mamma!)

Och det här med att lämna en katt ensam... tänk om den fastnar någonstans eller ramlar ner i toalettstolen...  Vi verkligen såg scenarion framför oss. Jag ska aldrig skaffa katt. Det räcker med att oroa sig över sina barn!

Och sedan problemet med att det är svårt boka plats på vandrarhem för alla verkar vara fullbokade... Det blir till att tälta eller bo på hotell!

Och var ska vi träffas nästa gång? En Kinarestaurang för det har vi aldrig varit på ihop. Är det billigt vin på alla Kinarestauranger? Vilken ska vi gå på? 

Och så sist men inte minst mina "problem" med manusredigeringen. Jag är inte helt säker på att jag lyckades få dem att förstå hur jobbigt och krävande det är att hitta bra synonymer och formulera lagom långa meningar....

Jag önskar er en fin helg!

På måndag kommer ett nytt blogginlägg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-