SKYLTAR, PROLOG OCH DHL

Idag är jag i Haverdal och har haft ett möte om skyltdesign till Stabbe Design & Café. Det är alltid lika roligt att jobba med kreativa personer. Man bollar ideér fram och tillbaka och så plötsligt så har man en lösning som man tror stenhårt på.

Nu sitter jag och arbetar med min prolog till Nådastöten (medan jag väntar på en leverans av T-shirts med DHL  som ska komma idag - någongång). Proglogen är på cirka 350 ord, inte särskilt lång, men jag letar efter de rätta orden, för att få den känslan jag vill förmedla. Det tar sin tid men det får det göra. Har jag "satt" inledningen och den känns bra i magen så kan jag slappna av och vet att "resten" kommer att rulla på utan att det "skaver".

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-