Releasefest & LJUDBOKSGALA

Ketchup of the day! Ketchup of the day!

I måndags var det dags för Birgittas releasefest av hennes nya bok: Som ett brev på posten som gick av stapeln på Nalen bar med bubbel och snittar.

Efter releasefesten gick vi vidare till Stora Ljudbokspris-galan där Birgittas bok: En oemotståndlig affär var nominerad i kategorin skönlitteratur.

Dan Butler till höger vann pris i kategorin Deckare och Spänning. Till vänster om honom ser ni Carin Gerhardsen som tog hem priset förra året i samma kategori. Lite mer till vänster ser ni Anna Jansson - vi får se om hon kniper priset nästa år? Den tjusiga ugglan mitt på bordet är självaste priset!

Och här står jag tillsammans med två superpinglor Kristin Emilsson och Birgitta Bergin - båda nominerade i kategorin skönlitteratur.

Här står jag lycklig tillsammans med Mattias Linderoth och Johanna Rydergren. Mattias har läst in Alibi AB som ljudbok (passa på att läs hans inlägg på vår gästblogg här på Ketchup). Mattias var även han nominerad till ljudbokspris i kategorin Deckare & Spänning tillsammans med Anna Karolina. Johanna var redaktör för Alibi AB och lyfte och coachade manuset  med sin känsla för språk och timing.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-