VAD OLIKA VI REAGERAR

Nu skriver jag i ett lugnt och behagligt tempo. Det går inte så fort men jag hinner med att plantera och bygga mina karaktärer. Det är nu jag lägger grunden och om några veckor kommer jag att kunna skriva mycket mer och fortare för så har det fungerat med de fem tidigare böckerna.
Idag på förmiddagen var jag ute och spelade 9 hål golf – det gäller att passa på för snart är säsongen över här i Sverige. På tredje hålet kom det utspringande en älg och ställde sig på banan, kanske 100 meter framför oss, älgen fick syn på oss och jag tog min vagn och började gå mot närmsta träd medan min spelpartner sprang mot älgen och skrek och viftade med armarna.

Tänk så olika vi hanterar situationer!

Älgen tvekade ett par sekunder sedan sprang den iväg i full panik – men inte mot oss som tur var för jag hade aldrig hunnit fram till ett träd i tid…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-