VAD OLIKA VI REAGERAR

Nu skriver jag i ett lugnt och behagligt tempo. Det går inte så fort men jag hinner med att plantera och bygga mina karaktärer. Det är nu jag lägger grunden och om några veckor kommer jag att kunna skriva mycket mer och fortare för så har det fungerat med de fem tidigare böckerna.
Idag på förmiddagen var jag ute och spelade 9 hål golf – det gäller att passa på för snart är säsongen över här i Sverige. På tredje hålet kom det utspringande en älg och ställde sig på banan, kanske 100 meter framför oss, älgen fick syn på oss och jag tog min vagn och började gå mot närmsta träd medan min spelpartner sprang mot älgen och skrek och viftade med armarna.

Tänk så olika vi hanterar situationer!

Älgen tvekade ett par sekunder sedan sprang den iväg i full panik – men inte mot oss som tur var för jag hade aldrig hunnit fram till ett träd i tid…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-