RAPPORT 7

28 % av manuset är klart!

Så var det fredag igen. Tänk så ofta man använder den meningen och varje gång uttalar man det lika förvånat – fredagigen!  

Den här veckan har varit så lugn och jag har fått sjunka in i mitt manus och i mina karaktärer obegränsat antal timmar utan en massa måsten. Jag har inte städat, tvättat, lagat någon mat utan bara skrivit, raderat, ändrat och flyttat text. Stirrat in i väggen och druckit kaffe. Nu har jag skrivit ifatt en lång lucka och jag måste stanna upp och göra en hel del korrigeringar men efter det så bör det bara vara att skriva på och förhoppningsvis vara färdig med råmanuset en bit in i december.

Restaurang 28 + som bilden visar är min kommissarie Bergmans favoritrestaurang och där hon är välkänd. Eftersom hon oftast går dit ensam brukar hon få sitta i deras vinkällare, vilket inga andra gäster tillåts – bara möjligtvis för en vinprovning, men Ingrid gör det för att slippa bli uttittad och för att ägaren är en god vän som hyser stor respekt för hennes integritetsbehov.

På måndag kommer ett nytt inlägg. Nu tar jag ledig från skrivandet över helgen!


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-