RAPPORT 1- OM REDIGERINGSARBETET

Herr Larsson Herr Larsson

Så är det plötsligt fredag igen... och min förkylning är INTE bättre, men... det finns  Alvedon att ta till!

Nu har jag gjort en tredjedel av redigeringen och fortfarande har ingen mer än Herr Larsson läst manuset. Tidigare har ex Birgitta och Lizelotte läst och kommenterat men inte den här gången. Jag vet inte riktigt varför men jag har inte känt mig mogen för att låta någon annan läsa ännu - mer än Herr Larsson då förstås som för övrigt är ordförande i min supporterklubb och en ständigt positiv påhejare av mitt skrivande.  Herr Larsson påstår dock att manuset om Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing är det bästa jag har skrivit. (svårt att veta om han har rätt för jag misstänker starkt att han är partisk)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-