ETT BRA BOKOMSLAG

Både det tjeckiska och det svenska omslaget för SILHUETTEN tycker jag är jättenygga och förmedlar precis den där känslan som passar innehållet i boken. (Nu väntar jag på att få se det finska, norska och nyutgåvan på svenska.) Omslaget är ju det första intrycket för den som står och väljer i en bokhandel, i ett pocketställ, på Storytel eller Mofibo. Omslaget måste ha något som gör att blicken sugs till boken, som gör att man blir nyfiken och sträcker ut handen och vill se vad som står på baksidan. Då gäller det att baksidestexten är lika spännande och matchar framsidan. Jag tror att de flesta bokköparna tar väldigt snabba beslut och att boken bara har några sekunder på sig att bli utvald och köpt. Om den inte ligger på en tio-i-topp-listan för då ges boken en extra chans - för en bok som andra valt att köpa måste ju vara bra, eller?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-