ETT BRA BOKOMSLAG

Både det tjeckiska och det svenska omslaget för SILHUETTEN tycker jag är jättenygga och förmedlar precis den där känslan som passar innehållet i boken. (Nu väntar jag på att få se det finska, norska och nyutgåvan på svenska.) Omslaget är ju det första intrycket för den som står och väljer i en bokhandel, i ett pocketställ, på Storytel eller Mofibo. Omslaget måste ha något som gör att blicken sugs till boken, som gör att man blir nyfiken och sträcker ut handen och vill se vad som står på baksidan. Då gäller det att baksidestexten är lika spännande och matchar framsidan. Jag tror att de flesta bokköparna tar väldigt snabba beslut och att boken bara har några sekunder på sig att bli utvald och köpt. Om den inte ligger på en tio-i-topp-listan för då ges boken en extra chans - för en bok som andra valt att köpa måste ju vara bra, eller?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-