RAPPORT 3

Den här veckan har jag bara haft två skrivardagar och totalt har jag fått ihop 14% av manuset om Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing. Idag sitter jag på ett plan på väg till Marbella och förhoppningsvis så har jag 5-6 skrivardagar utan avbrott framför mig. 

Problemet med dagar av uppehåll i skrivandet är att jag tappar känslan i berättelsen och får sätta mig och läsa om större delen för att ”komma in” i berättelsen igen. I måndags hade jag varit ifrån manuset i fyra dagar och läste därför om det och gjorde en del ändringar i början (igen – precis som förra måndagen) och nu känns det ännu bättre och jag bara längtar efter att få stänga av omvärlden och skriva och skriva och skriva för att få ur mig berättelsen om Ann-Britt Larsson. Det finns dock en fördel med att jag har inte har skrivit varenda dag hittills och det är att jag har hunnit fundera och kommit på fler och fler lager och detaljer som jag tycker tillför komplexitet och tragikomisk humor. (Jag är verkligen inte snäll mot Ann-Britt!)

På bilden ser ni mig tillsammans med Birgitta Bergin där vi sitter i hennes trädgård (den med massor av bananer – ni läser väl hennes blogg här på Ketchup) den 8 maj och firar att Alibi AB har släppts på Storytel samma dag.

Jag hoppas kunna göra blogginlägg under tiden jag är här i Marbella, vi får se om jag får ordning på tekniken, Lenovo och internetuppkoppling!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-