RAPPORT 5

Nu har jag knopat ihop 20% av mitt manus. Det har tyvärr inte blivit särskilt mycket skrivet denna veckan och just nu är jag mer eller mindre utslagen med värk i hela kroppen, illamående, huvudvärk och öroninflammation. Nu gäller det att bara vila sig i form och jag avbokar och avbokar allt roligt som fanns i kalendern.

Har nu bestämt mig för att lägga manuset åt sidan tills efter bokmässan eller egentligen till måndagen den 5 oktober. Kommer inte ihåg att det har varit så här uppbokat i mitt liv när jag har skrivit mina tidigare manus - eller har jag varit bättre på att inte tacka ja till saker eller dra igång projekt, resor, möten mm.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-