STADSMISSIONENS JULKLAPPSVAGN

Var med och ge stadens utsatta barn och deras familjer en fin jul! 

Du som bor i Göteborg - passa på!  På lördag den 5/12 startar vagnen kl 12.00 på Drottningtorget och kör sedan genom stora delar av staden. Vagnen kommer att stanna en längre stund vid Linneplatsen, Majorna, St Sigfrids plan, Härlanda och Wieselgrensplatsen. Vi går i mål 16.30 på Drottningtorget. 

Exakta tider när vi passerar och stannar vid olika hållplatser samt mer info finns påhttp://julklappsvagnen.se/index.html

Vi vill såklart också gärna se dig där säger Göteborgs Stadsmission och de  hoppas att så många givmilda göteborgare som möjligt vill möta upp oss. Helst önskar vi julgåvor i form av presentkort i större butiker eller köpcentrum vilket ger de familjer som söker hjälp möjlighet att själva köpa det de behöver. Ett annat alternativ är julklappar i form av upplevelser, som biocheckar, årskort på museum, Liseberg, Universeum eller liknande. De som lever på små medel har sällan möjlighet att göra sådant med sina barn. Självklart tar vi även emot alla andra sorts julklappar. Men sakerna bör vara nya och helst inte inslagna för att göra det enklare för paketet att hamna hos rätt mottagare. 

Själv har jag tagit emot en önskelista från en familj genom Stadsmissionen som jag och min familj ska köpa julklappar till. 

Ge något du också!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-