STADSMISSIONENS JULKLAPPSVAGN

Var med och ge stadens utsatta barn och deras familjer en fin jul! 

Du som bor i Göteborg - passa på!  På lördag den 5/12 startar vagnen kl 12.00 på Drottningtorget och kör sedan genom stora delar av staden. Vagnen kommer att stanna en längre stund vid Linneplatsen, Majorna, St Sigfrids plan, Härlanda och Wieselgrensplatsen. Vi går i mål 16.30 på Drottningtorget. 

Exakta tider när vi passerar och stannar vid olika hållplatser samt mer info finns påhttp://julklappsvagnen.se/index.html

Vi vill såklart också gärna se dig där säger Göteborgs Stadsmission och de  hoppas att så många givmilda göteborgare som möjligt vill möta upp oss. Helst önskar vi julgåvor i form av presentkort i större butiker eller köpcentrum vilket ger de familjer som söker hjälp möjlighet att själva köpa det de behöver. Ett annat alternativ är julklappar i form av upplevelser, som biocheckar, årskort på museum, Liseberg, Universeum eller liknande. De som lever på små medel har sällan möjlighet att göra sådant med sina barn. Självklart tar vi även emot alla andra sorts julklappar. Men sakerna bör vara nya och helst inte inslagna för att göra det enklare för paketet att hamna hos rätt mottagare. 

Själv har jag tagit emot en önskelista från en familj genom Stadsmissionen som jag och min familj ska köpa julklappar till. 

Ge något du också!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-