CAVASANGRIA

Igår upptäckte jag att det finns Sangria gjord på Cava. Den vanligaste varianten är ju annars baserad på rödvin eller på vitt vin. Eftersom jag är otroligt förtjust i Champagne och mousserande dryck blev detta en ny positiv upplevelse.

Hur går det med skrivandet då....

Jo, jag kämpar på men det känns som om jag får slita ut orden ur kroppen. Lenovo och jag samarbetar motvilligt men tyvärr så får jag ingen ordning på word 8.1. Mitt manus ser ut som om jag har testat alla tabbar som finns, högt och lågt, brett och smalt. Förstår inte vart de kommer ifrån och varför!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-