CAVASANGRIA

Igår upptäckte jag att det finns Sangria gjord på Cava. Den vanligaste varianten är ju annars baserad på rödvin eller på vitt vin. Eftersom jag är otroligt förtjust i Champagne och mousserande dryck blev detta en ny positiv upplevelse.

Hur går det med skrivandet då....

Jo, jag kämpar på men det känns som om jag får slita ut orden ur kroppen. Lenovo och jag samarbetar motvilligt men tyvärr så får jag ingen ordning på word 8.1. Mitt manus ser ut som om jag har testat alla tabbar som finns, högt och lågt, brett och smalt. Förstår inte vart de kommer ifrån och varför!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Håkan » STORYTEL INTE BARA LJUD:  ”Framåt bolag det... https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/19/storytel-s..”

  • Anna Helgesson » ATT TÄNKA LÅNGA TANKAR:  ”Så viktigt! Hade digital detox hela juli och nästan hela augusti. Tog bort faceb..”

  • Marie » SKRIVVECKA 3 - EN FEMTEDEL KLAR:  ”Bra jobbat! Följer inläggen å försöker hinna med ;) 3500ord i veckan är mitt mål”

  • Lotta » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Å så spännande lika mycket som du älskar processen att skriva älskar jsg den sam..”

  • Pia » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Gullig hund. Väntar till Maj månad spännande”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-