CAVASANGRIA

Igår upptäckte jag att det finns Sangria gjord på Cava. Den vanligaste varianten är ju annars baserad på rödvin eller på vitt vin. Eftersom jag är otroligt förtjust i Champagne och mousserande dryck blev detta en ny positiv upplevelse.

Hur går det med skrivandet då....

Jo, jag kämpar på men det känns som om jag får slita ut orden ur kroppen. Lenovo och jag samarbetar motvilligt men tyvärr så får jag ingen ordning på word 8.1. Mitt manus ser ut som om jag har testat alla tabbar som finns, högt och lågt, brett och smalt. Förstår inte vart de kommer ifrån och varför!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-