GOLFTÄVLING

Idag har jag spelat en golftävling som heter Audi Quattro Cup. Det är en partävling som jag spelar med Herr N som är Audiägare - vilket krävs för att bli inbjuden. Det är 5:e året som vi tävlar ihop på Värnamo GK.

Första priset är en plats i Sverigefinalen och vinnaren i Sverigefinalen får delta i världsfinalen som går i Mexiko i år. Tyvärr så slutade vi utanför prispallen i år - det blev en 10:e plats - vår sämsta placering hitills. Men nästa år då....!

 

På bilden ser ni hole-in-one-priset på 17:e hålet!

Alltså har jag inte kommit någon vart på mitt manus idag heller , men i morgon då ska jag skriva! Längtar!!!

I morgon ska jag också packa resväskan  - igen... 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-